Teskeden är en symbol för handling.
Om vi alla bidrar, även med en liten insats, en liten tesked, kan vi släcka elden – den farliga eld som fanatismen utgör i dagens samhälle. Teskedsorden har sedan 2006 arbetat med att motverka negativa attityder i samhället, framför allt i dialog med barn och unga. För att stödja detta viktiga arbete kan du agera på olika sätt:

 

90-konto

Donera.
Teskedsorden har 90-konto och är med i Giva Sverige. Stort eller smått, mycket eller lite, alla bidrag är viktiga för vårt arbete och möjligheten att stötta människor och grupper som aktivt arbetar för att riva murar mellan människor och skapa dialog och ökad tolerans. Vill du vara med och påverka och skapa större tolerans människor emellan? Bli månadsgivare här eller swisha ditt bidrag till 900 27 59.

 

inteenframling-logo-color

#inteenframling
Dela våra texter med dina vänner! Tänk: ringar på vattnet. Ju fler som får möjlighet att läsa berättelserna på Inte en främling desto större chans har vi att skapa förståelse för andras livsvillkor och skapa förebilder för unga. Skriv gärna din egen berättelse! Använd hashtaggen #inteenframling

 

Teskedar_web_270px-234x300

Stöd Teskedsorden och köp vår unika symbol
Teskedsordens symbol är en vacker tesked i silver, skapad av formgivaren Lo Pettersson. Skeden finns som pin, som hänge på en halskedja och som örhängen. Vi kan nu också mycket stolt presentera ett nytt smycke i vår kollektion, ett armband formgivet av Rôka Stone Wear. Bär Teskedsordens silversked och visa att du tagit ställning för ett tolerantare samhälle! Halva köpesumman går till stipendier, resten är produktionskostnad. Beställa smycken gör du på Teskedsordens hemsida.