Idag, tisdagen den 4 februari 2014 startar Teskedsorden webserien Inte en främling.

Varje vecka ett helt år framöver publiceras nya berättelser från verkligheten. Personliga upplevelser och funderingar om diskriminering, utanförskap och identitet. Syftet är att hylla mångfalden och ge ungdomar förebilder.

Ingenting är viktigare, i världen och i nuet, än att stärka kampen för tolerans. Det gäller i stort och i smått, alla kan bidra på sitt sätt och utifrån sina förutsättningar. Vår förhoppning är att ni ska gilla det ni läser så mycket att ni vill dela med er till era vänner. Gör gärna det!

Allt gott!

/Teskedsorden

Teskedsorden är en stiftelse som grundades 2006 av Tidningen Vi. Stiftelsen arbetar för tolerans och respekt människor emellan. Intolerans och fanatism utgör ett växande hot i dagens samhälle. Stiftelsens målsättning är att nå ut till unga människor och få dem att reflektera kring dessa viktiga frågor.